Virtual Reality spreker

Regelmatig treed ik op als Virtual Reality spreker. Ik deel kennis en ervaringen van mijn PhD-onderzoek en verschillende projecten van het VR Learning Lab. Eerder gaf ik lezingen bij bedrijven, bibliotheken, gemeentes, het MBO en het HBO. Aan de Universiteit Leiden doceerde ik o.a. een eigen keuzevak en Honours Class.

Robin de Lange lezing

Virtual Reality spreker

Tijdens lezingen voor bedrijven geef ik een inzicht in de huidige stand van Virtual Reality en Augmented Reality. Ik vertel over de geschiedenis, de state-of-the-art en de nabije toekomst van Virtual Reality. Wat zijn de belangrijkste toepassingsgebieden? Wat zijn de beperkingen en waar liggen de mogelijkheden? Ik bespreek wat er allemaal komt kijken bij Virtual Reality content maken en hoe je zelf aan de slag kunt. Een lezing wordt altijd aangepast aan uw wensen: we verkennen de mogelijkheden voor úw organisatie.

Voertaal: Nederlands of Engels
Prijs: op aanvraag

 

Interesse? Neem dan eens contact op via het VR Learning Lab.

 

Andere diensten

Een lezing kan ook makkelijk worden uitgebreid met een Virtual Reality demonstratie of omgevormd tot een creatieve workshopHier vindt u meer informatie over de verschillende diensten die ik aanbied.