Virtual Reality spreker

Virtual Reality Learning Lab

Virtual Reality spreker

Op zoek naar een inspirerende spreker voor een studiedag, congres of symposium? Ik geef zeer regelmatig lezingen als Virtual Reality spreker. Ik deel kennis en ervaringen van mijn PhD-onderzoek aan de Universiteit Leiden en bespreek verschillende projecten van het VR Learning Lab.

Eerder gaf ik lezingen bij bedrijven, bibliotheken, gemeentes, het po, vo, mbo, hbo en verschillende universiteiten. Aan de Universiteit Leiden doceer ik o.a. een Honours Class.


Lezingen zijn altijd op maat gemaakt voor de gelegenheid. In de voorbereiding gaan we op zoek naar de kansen die Virtual Reality biedt voor jullie organisatie. Ik vertel over de geschiedenis, de state-of-the-art en de nabije toekomst van Virtual Reality. Wat zijn de belangrijkste toepassingsgebieden? Wat zijn de beperkingen en waar liggen de mogelijkheden? Ik bespreek wat er allemaal komt kijken bij Virtual Reality content maken en hoe je zelf aan de slag kunt.

Voertaal: Nederlands of Engels
Prijs: op aanvraag

Robin de Lange lezing

Interesse?

Neem dan eens contact op via het VR Learning Lab.

Andere diensten

Een lezing kan ook makkelijk worden uitgebreid met een Virtual Reality demonstratie of omgevormd tot een creatieve workshopHier vindt u meer informatie over de verschillende diensten we aanbieden vanuit het Virtual Reality Learning Lab..

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *