Virtual Reality workshop

Benieuwd naar de invloed van Virtual Reality op uw werkveld? In deze Virtual Reality workshop verkennen we de mogelijkheden voor uw bedrijf, school of andere organisatie!


logo-wit-op-zwart

Duur: 2 – 3 uur
Aantal personen: Max 20
Prijs:  Op aanvraag. Voor scholen en culturele instellingen hanteren we gereduceerde tarieven.

  • Presentatie over de geschiedenis, de state-of-the-art en de nabije toekomst van Virtual Reality. Ik licht mijn PhD onderzoek toe, de activiteiten van het VR Learning Lab en bespreek verschillende toepassingsgebieden.
  • Virtual Reality demonstratie. We selecteren verschillende relevante demo’s en werken met meerdere headsets zodat iedereen een goede ervaring heeft.
  • Tijdens een creatieve sessie gaan we op zoek naar de mogelijkheden van Virtual Reality voor úw organisatie. Tijdens een brainstorm bedenken en bespreken we nieuwe toepassingen. Wat is hiervoor nodig?

De workshop kan worden uitgebreid in lengte en deelnemersaantal. Ook kan het programma verder op maat worden gemaakt, bijvoorbeeld met actieve opdrachten waar je leert hoe je zélf Virtual Reality content kunt maken.

Virtual Reality workshop banner 2

Virtual Reality workshop boeken

Interesse in een workshop? Neem contact met het VR Learning Lab op en boek direct een Virtual Reality workshop.

Andere diensten

Vanuit het VR Learning Lab bieden we naast Virtual Reality workshops ook lezingen, een Virtual Reality masterclass, advies en prototyping. Op de website van het Virtual Reality Learning Lab kun je lezen over de verschillende activiteiten.