Oculus Rift demonstraties, lezingen & workshops

Virtual Reality Learning Lab

Oculus Rift demonstraties, lezingen & workshops

Benieuwd naar de immersive ervaring van de Oculus Rift en de mogelijkheden van Virtual Reality voor uw bedrijf? Ik verzorg workshops, lezingen en demonstraties met deze Virtual Reality headset voor allerlei evenementen. Een leuke ervaring voor de bezoekers van een congres, beurs of symposium, of als onderdeel van een geslaagd bedrijfsuitje!

Ik selecteer software op maat en verzorg een demonstratie volledig. Voor grote bezoekersaantallen kan ik werken met meerdere systemen. Naast de Oculus Rift DK2 en DK1 werk ik ook met de MYO, de Razer Hydra of Xbox controllers als input.

Zelf willen leren programmeren voor de Oculus Rift? Ik geef speciale programmeercursussen en workshops waar je leert programmeren voor Virtual Reality! Meer informatie over de diensten die ik verleen staat hier.

Interesse? Neem dan contact op voor extra informatie of een offerte. Per e-mail: mail@robindelange.com of telefonisch: 06-11952499

Nu ook demonstraties met de Samsung Gear VR!

Oculus Rift portret (Large)

 

2 Responses

 1. Ewoud Koch says:

  Hoi Robin,

  Wij staan eind deze maand 2 dagen op een beurs. Onze Oculus rift is helaas nog niet binnen waardoor wij op zoek zijn naar 1 die we kunnen huren.

  Kun je me contacten en aangeven of dat bij jou mogelijk is?

  Groet,

  Ewoud

  0643755260

 2. Ha Ewoud,

  Dat is waarschijnlijk wel mogelijk, afhankelijk van de precieze data. Ik stuur even een sms voor verder contact.

  Groeten,
  Robin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *